lørdag den 11. september 2010

Fredag den 10 september

Hej alle. Husk at i kan skrive kommentarer til hvert enkelt indlæg så vi ved at det bliv læst.

Nå men for at komme tilbage til denne dejlige tur.

Vi vågnede fra "the smelly room" klokken meget tidligt. (ca. Klokken 6)

Så hoppede vi alle i bad og pakkede og skred der fra i sådan en hast at man skulle tro at vi havde lavet noget kriminelt.

Vi havde sat GPS'en mod chicago. Og da vi kørte var klokken 9 og hoppede på en betalingsvej fortsatte vi med lyset hast. Ca 65 Mp/h. Ca. 105 Km/t Da vi havde kørt ca. 100 km og havde forladt betalingsvejen var klokken 10.05 men da vi kom ind i en ny tidszone var klokken sådan det kun 09.05. Det vil sige vi har kørt 100 km på 5 minutter :-)

Vi kom til en ny stat illonois. Hvor der var en ny hastigheds grænse. Nu begynder de at køre som danskere. Hastigheden var nu 70 Mp/h ca 113 Km/t men alle lastbilerne de blev stadig ved med at overhale os selvom vi kørte 118 km/t. De er sindsyge.

Vi fortsatte i denne stat hele vejen til Chicago som vi bare susede igennem. Der var nogle høøøøøøøje bygninger. Men vi sad bare på motorvejen og susede frem og holdt stille og susede frem og holdt stille. Vi kom ud af chicago med 2 seje/sjove minder

1. Vi kørte lige under en boing 747 som var ved at lande. Den var så langt nede at Goodyear lavet deres dæk :-)
2: vi mødte nogle armish folk som som spiste på McDonalds. Ja vi spisete der ikke vi skulle "bare" låne deres internet.

Vi fortsatte ind til en ny stat wisconsin. Da vi kom til en by der hed Menomonie hvorder var et skide godt hotel med gratis internet så vi kunne alle få styretvores internet lyster.

I receptionen spurgte vi hvad byen hed. Hum sagde at det bedste man kan huske denne by er med navnet Me-no-money så det hedder denne by.

Godnat og sov godt

1 kommentar:

  1. Hej Drenge.

    Ja, jeg følger stadigvæk med. Det er sku en spændende rejse i er/skal på. Lige et hurtigt spørgsmål fra Susanne, "Er det dyrt derovre?"

    Vi skrives ved.

    Best regards Zeppen

    SvarSlet