fredag den 10. september 2010

Torsdag den 9 september

Vi vågnede klokken 6 og begyndte at gå i bad og blev enige om hvem der skulle dele håndklæde da der kun var 3. 

Vi pakkede sammen og tog ud til bilen hvor vi kørte 400 meter til et sted hvor vi kunne spise morgenmad. En rigtig amerikansk morgenmad med "french toast" og pandekager med sirup. Mums. 

Vi skulle så også lige proviantere så vi fandt et varehus hvor der blev købt vand, frugt og Oreos (kiks) Teddy kom så i tanke om da vi havde kørt 3 km at han havde glemt sin ipad i butikken. Så kørte vi med alt hast tilbage til butikken hvor den lå og ventede. 

Lige nu skriver jeg dette på en motorvej på min ipad mod Chicago. 

Vi valgte lige at komme ud strække vores ben og det valgte vi at gøre ved at finde en seværdighed. Teddy fandt et vandfald. Da vi så kom der ned havde det ikke regnet så meget. Så det var ikke så stort men det var da stadig et vandfald. Nu er vi så på farten igen. Vi nærmer os en anden tidszone så det bliver sjovt. 

Nå vi nåede Toledo som ligger i Ohio. Men stadig den samme tidszone. 

Vi fandt et motel6 og lejede så et værelse der. Der var rent nok på værelset. Men som en finish da rengørnings personalet var færdig med at rengøre rummet tømte de lige en dåse "damn her lugter men denne luftfrisker kan selv maskere et lig" dåse. Med andre ord. Her stank af wonderbaum. 

Men vi fik sat min computer til og far fik styret sit facebook behov. Vi gik ud for at finde et sted og spise. Vi fandt et godt sted hvor vi fik sparghetti. Teddy og far fik med tomatsovs og mor og jeg fik med kødsovs. Det smagte nu dejligt. Og vores servatrice hed amanda og var rigtig sød :-)

Da vi havde spist lå der en minigolf bane. Alle hullerne var par 2. Men så gode er vi sku ikke. Eller jeg er ikke. 

Vi har noget video på det. Men det kommer senere. Jeg kan kun sige stillingen

1: Ric... OK Jan med 41 slag
2: Teddy med 47 slag
3 og 4 Hanne og Ricky: med 52 slag

Så tog vi tilbage til "the smelly room"

Hvor vi faldt i søvn næsten med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar