torsdag den 16. september 2010

Hurtig opdatering

Hej kære BLOG læsere :)

I dag har vi kørt næsten 1000 Km. rettere sagt 942 Km. Vi kørte hen til Grand Canyon hvor vi skulle ud og gå på Sky Walk. Teddy har en længere blog indlæg om det. Men kan ikke komme på nettet i dag da det koster 3$ for hver computer. Og det vil vi sku ikke give. Så indtil videre vil kan i se hvad der er sket.

Vi er lige nu i LA$ VEGA$. Vi prøvede at gå ned og få noget at spise men der var sku ikke noget den vej (vi ligger et lille stykke fra "The Strip" men vi fandt et lille Casino der hed Boulder Station.

Se link her

Der fik vi en MEGET FEDTET pizza. Men vi spiste den da.

Nå vi skal prøve at spille men det bliver i Reno. Men jeg vil ikke have på sammenvittigheden at jeg ikke har GAMBLET i Las Vegas. Så jeg satsede 1$ på en "en armet tyveknægt" og vandt 1$ og 26ç så trykkede jeg CASH out og fik en kvittering. MEN jeg går sku ikke hen til Cashier og får 1$ og 26ç så jeg prøvede en anden og tabte hele lortet :( BAgefter skulle far prøve Roulette.

Vi havde væddet om 27 var rød eller sort. Vi ved egentlig ikke hvorfor lige 27... Så far han satsede 5$ på 27 og jeg satsede 2$ på Rød.

Det blev 00. Jeg vil så lige sige at 00 ligger liiiiiiiiiige ved siden af 27... Så det var lidt nederen.

Det er lige nu omkring 90° her ca. 25 grader og MEGA meget luftfugtighed. så der er pisse varmt.

Nu vil de andre bruge computeren. så jeg vil smutte.

Vi ses og jeg glæder mig til at se jer alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar