fredag den 10. september 2010

Onsdag den 8 september

Nå en lille opdatering her fra det amerikanske. 

For at gøre teddys historie færdig med hans landing. 

Flyet kom nærmere newark lufthavn. Teddy blev mere og mere urolig for hvad der skulle ske. Da piloten sænkede flapsene sagde flyet en mekanisk lyd og han fik et udtryk i hovedet jeg kun har det når man gemmer sig bag en dør og råber bøh.

Nå men lige inden flyet landede drejede piloten så meget at man kunne se husene på den ene side af flyet. Så sagde søde og dejlige storebror Ricky. Se Teddy man kan se husene på denne side. Så trak Teddy sin brækpose og kaldte lige en lille smule på ulrik. :-) (ja undskyld Teddy. Men sandheden skal ud)

Da vi skulle ud af flyveren og hen til sikkerheds personalet var der ikke så meget at sige til andet ene ham der skulle tage billede af os og have vores fingeraftryk var flink nok. Han kunne da joke lidt med os og sige at om 2 år skal de også have ens blod :-)

Så skulle vi kører med monorail ud til hvor vores bil skulle holde. Men da vi kom derud havde vores rejseselskab kludret lidt i det og sagt at vi skulle hente bilen for 1 måned siden. Men vi fik da en ny bil. Da vi skulle hente den sagde ham der udlevere biler. I tager bare en i kan lide... Nå sagde vi. Men valget var mellem en PT Cruiser og en chervolet impala 2011. Vi valge chervoleten. Den havde så også kun kørt 5 mil. Så helt ny bil. 

Vi kørte ca 350 mil til en by der hedder State College. Der fandt vi et motel som vi lånte et rum på. Da klokken blev 19 sov vi alle som små børn. 

Da klokken blev 01.30 vågnede vi alle sammen og snakkede lidt og så besvimede igennem lidt efter.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar